Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 24 januari 2015

Av maria - 24 januari 2015 17:56

Att bli väckt mitt i natten klockan tre är en otäck känsla. Att bli väckt mitt i natten klockan tre av att någon kräks är en ännu mera otäck känsla, näst intill hysteriskt otäckt hemskt...Jag är så trött att jag inte orkar röra på mig. Min sängkamrat däremot är där på 0 sekunder eller mindre. Ropar på Maria...jag bara orkar inte, men jag måste...  där inne ligger en liten stackare med huvudet ner i hinken, men den värsta pizzan ligger i sängen-underbart. Jag tar ungen och tvättar upp henne sen kryper vi ner och sover medans pappaanders tar rätt på maträtten i sängen...urk...

Morgonen kommer och dom vaknar en efter en och då sätter dom i gång att skita...endel mindre än andra. För att inte nämna några namn men det blev ingen hockeyträning eller det kommer inte att bli någon match för våran del i Skellefteå. Vi är alla besvikna, besvikna på alla kräk   och bajs   bacilller. 

Jag hade iaf bestämt mig för att baka så jag trotsar alla bacillusker och bakar ciabatta och semlor...sen blev jag helt utmattad att jag låg och sov i två timmar. Tillsammans med mina småfisar...på nåt sätt är det lite skönt då dom är sjuka för livet hamnar på paus och går på halvfart. 

Nu har iaf min tillfriskne hockeyspelare gjort en potatisgratäng till middag så vi får se vilka som får behålla och vilka som måste ut med den i retur...


 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards