Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 21 januari 2015

Av maria - 21 januari 2015 18:06

Har inte riktigt hittat tillbaka till normal sömnrytm...vad nu det är, men då jag inte går omkring som en zombie och har gröt fulla hjärnan, för det är så jag känner mig, seg och grå i huvudet som en tallrik havregrynsgröt. Kan inte tänka hela meningar inte hela ord ibland, tappar bort mig i tankarna och i det jag gör. Helt off...skit jobbigt. Igår då jag skulle tanka bilen kom jag inte på vilken typ av bensin jag skulle ta, fick ringa Anders och fråga. Idag somnade jag om efter att alarmet gått och vaknade 07.40-panik, ungarna börjar ju skolan 08.10...tur jag har världens bästa farfar som kommer och skjutsar. Hade jag måstat ge mig ut hade jag lämnat i morgonrock, okammad och knappt fått upp ögonen. Men det hade säkert gått fint det med. 

Jag kan förutom min Bipolära bakgrund ge mig själv diagnosen utbrändhet också utan att gå till läkaren för att få det bekräftat...jag känner mig så utmattad vissa perioder så att saker som att duscha är jätte jobbigt( drog mig själv i håret idag och duschade efter 4dagar i helt förlamning), kamma håret, ta på sig sockar, lämna och hämta barnen, sätta igång en tvätt maskin, dricka ett glas vatten och gå och kissa kan vara en ren plåga...Tom att sova är jobbigt, jag kommer liksom inte till ro...därför är jag så sjukligt trött nu att jag borde gräva ner mig och streck-sova i en vecka...Har inte varit på min arbetstränar arbetsplats den här veckan pga för lite sömn och för att jag inte känner mig pålitlig...Jag vill ha alla hästar hemma så att säga om jag ska jobba...hoppas vara tillbaka till nästa vecka. 


 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards