Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 7 januari 2015

Av maria - 7 januari 2015 22:37

Då var det dax då...dom där små klädhögarna på bordet ligger redo och klar. Väskorna är packade och klara, skorna står redo i hallen, vantar och mössor har jag stenkoll på och limppåsen ligger framme redo att huggas in i morgon och bli frukost mackor av. Min vision är att vi ska sitta klädda och klara i bilen 07.50 pip...återstår att se. Och att jag ska stiga in på jobbet 09.00 pip...nånting säger mig att jag kommer att glömma lämna någon ej ovanligt, hinner inte äta frukost, dricker kaffe springandes mellan alla rum i huset. Något försover sig och missar bussen. Någon hittar inte busskortet. Någon vägrar äta frukost, någon ska bara och någon skiter ner sig precis då vi ska gå ut genom dörren. Ja, jag är väl förberedd på allting...men blir alltid lika överraskad över oväntade händelser. Lika bra att gå i säng och ladda upp kroppen och knoppen, det lär behövas.

Av maria - 7 januari 2015 00:41

Dygnet har vi vänt på. Mattiderna är rubbade. Matsedeln är helt ur fas. Och imorgon är sista dagen vi har på oss att ställa om hela familjen-nånting säger mig att vi är lite sent ute för att lyckas. Men vi har gjort ett tappert försök och lagt oss ca en timme tidigare än vanligt dom senaste veckorna. Jag har gjort och beställt en matbeställning som väntas levereras imorgon med en väl genomtänkt vecko meny. Mycket grönsaker och bara lite godis å läsk. Vi får väl se-det är ju snart helg. Och helger gillar familjen.
Min plan nu är att jag Januari ut ska jobba mina tre dagar/vecka a två timmar/dag...sen får vi se om vi kan öka på med lite timmar.
Vi har två BUP möten in bokade under den här månaden, så det ska finnas göra det här året också.
Väntar med spänning på svar från läkaren på njurmedicin angående mitt prov som varit nere i Göteborg för analys.

Avslutar med den här underbara bilden där samtliga mina 6 fina finns med...Elsa, Alfred och (Arvid tror jag )åker båt. Olivias fötter. Arvid å Nea leker i vattnet. Och Minna hare bara gott...

Ovido - Quiz & Flashcards