Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 11 september 2014

Av maria - 11 september 2014 23:23

Måste få visa. Min fyraåring har knäckt namnkoden och skriver sitt namn Nea med en lite extra twist...

Häftigt tycker jag.
Annars har jag dammat av löpbandet ikväll och lunkat en stund för att bara må så där bra man kan göra efter en tur på löpbandet. Flåsig, röd och härligt svettig.
Nu sista arbetsdagen för alla imorgon sen blir det fullrulle i helgen. Som kommer att avslutas med att jag blir själv hemma med alla kidzen måndag och tisdag då Anders ska bort med jobbet. Bävar...ska jag måsta kliva upp mitt i natten då dom ropar. Ska jag kliva upp kl sex på morgonen och göra välling. Kan man hyra en barnflicka bara för ett par dagar eller...

Av maria - 11 september 2014 12:27

Mmm, mina dagar är alltid så spännande. Vad ska ske härnäst...kommer jag att stöta på en zebra eller en clown. Vad får jag för infall eller vad får jag inte för infall...hur kommer min hjärna att agera och tänka...I vanlig ordning skjutsar jag runt ungarna. Nea hade packat en rygga med fika till utflykten, Minna propsade också på att hon skulle på utflykt, med Nea med hennes storbarns kompisar. Nej! sa jag...Jo! sa hon...hon åkte också iväg med en rygga ut i fall att hon skulle smälta in i Neas grupp...men jag skulle inte tro det. 

Sen åkte jag på Maxi då jag ändå var på den sidan stan, och handlade IGEN, jag vet...jag måste storhandla 2 gånger i veckan. Den här gången slutade notan på dryga 1300kr, inte så farligt ;) När jag kommer ut till bilen möts jag av att 2 små pojkar i typ 20 års ålder står och gnuggar på min lilla bil, eller stora buss...dom ser vettskrämda ut. Men oj då, vad har hänt här? Sa jag...har ni kört på min bil. Ja, alltså...men jag vet inte om det blev något. Jag körde jätte sakta, stod nästan stilla...Men varför gnuggar du så ferbrilt då, kan man ju undra...Men jag sa:-Vi har nyss lackat om just den där sidan så jag tror inte det ska vara en sån där skada där. Pojken säger:- Det är morfars bil! Toppen ännu bättre...var är morfar då...han kommer har varit inne och handlat. Allting löser sig, morfar och jag byter uppgifter och nu får vi vänta på nästa drag. Det är en liten skada som blir lätt att åtgärda men ack så onödigt. Den var dagens första!

Dagens andra. Jag tvättar ju som sagt ibland ej tvättbara föremål i tvättmaskinen, som tex en begagnad Libero Up & Go blöja...idag gjorde jag nästan favorit i repris, men jag tvättade ett begagnad trosskydd...Mitt tips till allmänheten, plocka ut trosskydden ur trosan innan du stoppar dom i tvättkorgen.


 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards