Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 26 april 2014

Av maria - 26 april 2014 21:16

I dag är det en stor dag, det är befrielsens dag...vi har fått tillbaka vårat sovrum...nu är det bara vi två, pappaanders och jag. I snart 16år har vi legat huller om buller med 1,2 eller 3 ungar. Vad tyst, tomt och alldelens underbart det kommer att bli  . Första natten på tu man hand  


 


och Minna har blivit stor och jobbat upp sig från spjälsängen till den obligatoriska madrassen på golvet. Nu bor dom tre stycken i samma rum, men ack så trevligt dom kommer att få det. Så fort pappaA får semester börjar bygget på övervåningen och Arvid ska väl så småningom få slippa små syrrorna...han gjorde för övrigt klart för oss tidigare i kväll att han gillar då inte musar, så det så...för er som undrar så pratar vi sega råttor...ni vet godis råttor...inget annat.


 


Mitt andra projekt i dag, det jag jobbade paralellt med kidzens rum så blev jag äntligen av med vårat gamla vitrinskåp och tog in ungarnas bokhylla till köket och vips så fick jag det skåp jag ville ha. Nu ska det bara upp lite vitt tyg som kommer att "gömma" porslinet. Vi snackar budget varianten av förändring...men nu är jag nöjd och belåten.



I dag innan middagen saknade jag två ungar, vilda Hilda och hennes kompanjon...

Likaså en gurkbit och tomater ur kylen, dom tycktes ha funnit ett perfekt ställe att frossa i sig sitt byte på...men jag tog dom på bar gärning och på film dessutom...Anders undrade om det kommer att hålla i rätten eller inte...jag vet inte så noga.


 
 



Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards