Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 17 april 2014

Av maria - 17 april 2014 16:21

Nu har påskhelgen officiellt startat hos familjen Nilsson...och alla har checkat ut. Vi kommer att ta minut för minut, timme för timme och bara njuta av ledigheten tillsammans. Och påskägg har vi alla fått så det räcker och blir över. Barnen har ju som sagt fått egentid med mormorn i familjen och fått önska mat och göra anpassad aktivitet efter ålder och tycke.  Olivia fick på måndag gå på en lunchteater för att sen få sig en ny vårjacka. Alfred fick åka runt på sin kickbike, hälsa på pensionärer, följa med till frissan och köpa nya byxor och det bästa av allt fick han nya målvaktshandskar till fotbollen.  Igår var det Arvid och Neas tur dom fick också önska mat (samma som Alfred, friterade kycklingar från Great Eastern) så det står väl mormorn upp i halsen idag.  Sova över och sen tog hon dom på en lååångpromenad för deras små ben, bron över från Teg (bryggeriet) till stan för att köpa nya gymnastikskor...sen bjöd hon dom på lunch och levererade hem dom till oss. Bytte barn och tog med sig Elsa på stan som fick sig ett par nya jeans. Minna får dock passa...Imorgon är finns det 2 biljetter till Grease musikalen och det är tänkt till tonåringarna, som sen ska få följa med hem sova över, laga påskmiddag till oss andra som kommer hungriga som bara den på lördag. Jag gillar verkligen den här typen av påsklov  och på så sätt får ju vi egentid med dom barnen som blir hemma med oss. Bra mycket bättre än ett proppfyllt påskägg med godis. Tack kära mor  

Igår hade vi som sagt ett filmteam utanför vårat köksfönster och fick veta att en reklamfilm spelades in, men inte för vad...jag trodde för en kort sekund att dom kanske skulle lansera ett nytt preventivmedel eller nåt i typ av kondomer och ville visa, skrämma, göra proppaganda för hur det kan gå annars...och filma på en gata fullproppad med (söta ) små skitungar. 


 


Glad Påsk  


 


Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards