Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg under juli 2015

Av maria - 5 juli 2015 20:42

Idag firad det silkesbröllop eller 17årig bröllopsdag.

En tre rätters serveras och vi är mera mätta och belåtna än vad som är tillåtet.
Till förrätt en toast med vitlök, tomat rapsolja och smulad feta...

Grillad lax med pommes-konstig kombo men funkade fin fint.

Underbara cheesecaken, citron mums...

Allt detta sköljdes ner ned några glas fusk bubbel-mums det med.
Annars har jag sovit idag och Elsy har lagat mat med lite vägledning, Anders har klippt häcken (den runt huset)...nu ska ungarna i säng så vi får kramas på riktigt en riktig sån där bröllops kram.

Av maria - 4 juli 2015 21:22

Hej lördag...Idag åkte vi alla på släktträff...vi fick tillslut med oss alla. Någon skulle först inte med men efter lite tjat så. Vi kom iväg, vi umgick med både släkt å mygg. Så fort vi kom hem kastade tre st sig i poolen. Och 1 hon körde torrsim även idag.

Tok fis...Det är sommar, det är ledigt och jag har velat gå i säng sen kl åtta...men pressar kroppen och stannar uppe. Inte före kl tio, då är det okej att packa ihop. Sommarkrysset och kvällen har levererat-Arvid har varit i sånghimlen. Måns och Hasse Andersson rockar.

Av maria - 3 juli 2015 23:05

Årets hittills hetaste dag, ni vet så där hett att man inte orkar vara ute längre än 5-10minuter. Poolen är ett bra köp sånna hära dagar må jag säga, ungarna har badat sig till russin-ungar. Då behöver man inte gå omkring med dåligt samvete över att man inte tar ungarna till något vattenhål iaf. 


 


Fast endel torrbadar och armpuffar är ett måste-HELA dagen, man kan aldrig vara för säker. 


 


Andra tar på sig favvo "kläderna" eller utrustningen och ställer sig på sin bästa position-i mål...spelar ingen roll att det är typ 30grader hett, allting ska på...V. 29 ska han på hockeyläger Modo Hockeyinstitut, då får han göra det han brinner för i en hel vecka, gå in i en kall ishall och träna tills svettan lackar. Själv föredrar dra jag sol-drinkar och sand mellan tårna...


 

Av maria - 1 juli 2015 21:07

Idag har det varit en intensiv dag. Började med ett besök på hälsocentralen för att kolla upp min huvudvärk sen typ 2v. tillbaka. Lite illamående, dålig balans och riktigt dåligt minne.

Doktors svar:-spänningshuvudvärk, använd dina glasögon ska du se att det går över...okej, får väl göra som jag blivit tillsagd. Min förtvivlan till Anders:-Nu är jag ju ännu fulare, satte lite rött på läpparna för att pimpa ansiktet en aningen.
Sen hem lämna ungarna hos farfars och socialtjänsten och diskutera ev. avlastningsmöjligheter så vi alla får ett andningshål.
Sen hem igen hämta upp vilda Hilda som simmar i poolen då vi ska vara på BUP. Får super mega bråttom och ungen åker droppandes av poolvatten till BUP. Inget medicinbyte nu då våran läkare går på semester utan vi fortsätter med strattera till i augusti då vi ses igen och utvärderar ännu en gång. Läkare hintade lite om att ev. kombinera med nån typ av mina mediciner då vi även där misstänker och ska utreda för bipolär. Men det är plan B och ligger längre fram i tiden.
Sen handla lite, hämta Olivia på jobb, hem får utbrott nr 2 och det flyger färsk kycklingfile under carporten. Hämta Alfred som är på Umeå lagun, hämta småungarna hos farfars. Åka och köpa mera kycklingfile. Operation matlagning inleds. Klart 19.15...äter super mega jätte sent. Vi har alla redan hungrat ihjäl. Elsa har gjort godaste cheesecaken med citron och passionsfrukt-och där åt vi ihjäl oss...
Nu orkar vi lite och ingenting bara sova som återstår.
Imorgon ska jag bara va-tror jag...

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards