Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 1 juli 2015

Av maria - 1 juli 2015 21:07

Idag har det varit en intensiv dag. Började med ett besök på hälsocentralen för att kolla upp min huvudvärk sen typ 2v. tillbaka. Lite illamående, dålig balans och riktigt dåligt minne.

Doktors svar:-spänningshuvudvärk, använd dina glasögon ska du se att det går över...okej, får väl göra som jag blivit tillsagd. Min förtvivlan till Anders:-Nu är jag ju ännu fulare, satte lite rött på läpparna för att pimpa ansiktet en aningen.
Sen hem lämna ungarna hos farfars och socialtjänsten och diskutera ev. avlastningsmöjligheter så vi alla får ett andningshål.
Sen hem igen hämta upp vilda Hilda som simmar i poolen då vi ska vara på BUP. Får super mega bråttom och ungen åker droppandes av poolvatten till BUP. Inget medicinbyte nu då våran läkare går på semester utan vi fortsätter med strattera till i augusti då vi ses igen och utvärderar ännu en gång. Läkare hintade lite om att ev. kombinera med nån typ av mina mediciner då vi även där misstänker och ska utreda för bipolär. Men det är plan B och ligger längre fram i tiden.
Sen handla lite, hämta Olivia på jobb, hem får utbrott nr 2 och det flyger färsk kycklingfile under carporten. Hämta Alfred som är på Umeå lagun, hämta småungarna hos farfars. Åka och köpa mera kycklingfile. Operation matlagning inleds. Klart 19.15...äter super mega jätte sent. Vi har alla redan hungrat ihjäl. Elsa har gjort godaste cheesecaken med citron och passionsfrukt-och där åt vi ihjäl oss...
Nu orkar vi lite och ingenting bara sova som återstår.
Imorgon ska jag bara va-tror jag...

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards