Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 17 mars 2014

Av maria - 17 mars 2014 19:41

Ny vecka och svinkallt ute. Från värsta vårvädret till riktigt bitande marsväder. Vi har i dag börjat på att knyta ihop säcken på en kurs som vi har gått familjen och som har varit ett av det bästa som vi har gjort som en familj. Några gånger kvar, sen är vi fullfjädrade och sammansvetsade mera än någonsin  Barnen har fått en stor inblick i "mitt liv" som "sjuk" och är nu med på resan tillbaka. En otrolig lättnad och befrielse för oss alla  . Nästa vecka startar steg 2, som bara är till för mig och Anders. Sen när det är klart ska jag vara redo att börja arbetsträna. Och det ska bli sååå roligt. Ser verkligen framemot det. 

Annars hann vi ta en promenad i dag med en tjurskalle som sällskap...


 


hon somnades sittandes, och när vi la ner henne så där skönt i vagnen vaknade hon och skrek sig igenom byn...mycket otrevligt...samt att hon halv satt i vagnen och måste haft sjukt ont i magmusklerna...fast det bekommer då henne inte nu. 



Ps. Nu har jag tänkt att sluta länka bloggen till facebook, så vill man fortsätta följa mig är man varmt Välkommen på mammamarias.bloggplatsen.se    


Då jag har börjat att instagramma och gillar det så testar vi det ett tag, men jag kommer inte att sluta blogga för det. Skriva är min egentid och ventilationsplats, det är jag och det är det som jag trivs bäst med att få göra och få ut alla mina tankar i ord. Att få skriva i dalar är skönt, att få skriva i toppar är skönt. Det gör mig liksom levande  

 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards