Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 31 juli 2014

Av maria - 31 juli 2014 22:34

Det har varit en intensiv dag, mycket har hänt. Både bra grejer och mindre bra grejer. Nea kröp tillslut fram och erkände att det var hon som hade sprayat på bilen, vilket vi redan visste men ville att hon själv skulle erkänna. Vi har försökt att fira Olivia så gott det går. Ätit gott och avslutade med en jätte god tårta...men middagen blev rubbad av olika skäl och lite splittrad. Jag är splittrad, försöker förstå, kan inte just nu...är trött, har hittat tillbaka till mitt rätta jag, dvs då jag sover största delen av dygnet. Försöker LCHF:a går så där, känner mig svullen efter semesterns alla gosaker...känns inte okej, orkar orkar inte...varannan dag ungefär...

Har avverkat 2 födelsedagar på 2 dagar, jätte lätt med LCHF då, not...vi har kommit fram till att av sex möjliga barn kan vi med dom tre första veta längd och vikt på ett ungefär samt tid på dygnet dom föddes...datum är vi dock säkra på   Men dom tre sista finns det ingenting att ta på, 3kg eller just under 3kg...jag vet om dom är födda på natten eller dagen, men tid finns inte en susning...så ska vi sammanfatta det så betyder väl det att vi inte ska ha några flera barn...minnet har liksom svikit oss rejält med åren...sov gott på det.


 

Av maria - 31 juli 2014 15:01

Ja idag är det 16år sedan min Olivia föddes, 16år fattar ni. Det gör inte jag...

Grattis fisen.
Hon har själv bakat sin tårta. Vitchokladmoussetårta. Ska bli smarrigt efter en förbeställd grillmiddag. Kommer att rulla fram sen.
Och jag hittade igen JB inatt och har fått sova-tack för det. Och det är väl räddningen för...


Vi tyckte det var hemskt då hon pimpade fotpallen. Idag gick hon steget längre och fixade bilen åt oss...tackarrr. Men vi föredrar att lämna in bilen som lagar diverse skador. Tror jag ska ta en stor kaffe och även bjuda pappaanders på en dubbel. Han jagar inte upp sig i onödan men nu är han smått arg.

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards