Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 29 juli 2014

Av maria - 29 juli 2014 01:22

Ligger vaken i ett hus som sover, iaf dom på nedervåningen. Övervåningen är jag osäker på om den sover.  Känner mig inte trött alls, skulle kunna ta på mig skorna och gå till jordens ände. Det är lite jobbigt, då jag blir så rastlös och det kliar i fingrarna. Ögonen är superpigga och hjärnan går på högvarv. Jag blir lite rädd att jag har hamnat i något som kommer att snurra runt ett tag, jag känner igen känslan så väl. Jag slår liksom knut på mig själv. Speedar upp mig och går igång tills det tar stopp och jag går in i en depression. Jag ligger vaken och dricker bubbelvatten, jag är beroende av bubbelvatten som om det vore ja, just det bubbelvatten. Kan lätt dricka 1,5liter per dag. Och våran bubbelvattensmaskin är trasig så gissa om jag drar hem bubbelvatten från affären. Skäms varje gång, illa illa för miljön. Men jag blir elak om jag inte får bubbelvatten. 

Idag, eller igår rättare sagt (kl är ju faktiskt snart halv två på natten) var vi till en barndomskompis till Anders och hans fru i deras nygamla hus. Fick god mat och trevligt sällskap. Vi tog med oss dom tre små barnen bara och tänkte:-Så skönt med bara tre. Ack så vi bedrog oss...Dom var ju mera vilda än tama minst sagt och gick nästan lös på inredningen. Få se om vi fårkomma tillbaka, jag förstår helt klart varför om inte...Men ni är Välkomna hem till oss Krister och Johanna! Hemma hade det gått lugnare till. Olivia hade fått förtroende att grilla vilket hon fixade med bravur...det är inte klokt. Nu kan man snart bara luta sig tillbaka, pilla sig i naveln och titta på när andra jobbar. Och på torsdag fyller hon 16 år, det är ännu mera konstigt. Men först ska vi på onsdag fira en 14 åring vilket är helt galet. 

Nu ska jag surfa runt, läsa bloggar och hitta igen John Blund om inte får jag stiga på tåget i morgon kväll.


 


Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards