Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 1 april 2015

Av maria - 1 april 2015 09:36

Ska försöka skriva ett inlägg, min hjärna är fullständigt tom, tom på precis allting. Måste hela tiden gå tillbaka och tänka:- Vad var det nu jag tänkte, vad var det nu jag skulle göra. 

Gårdagen var helt galen, jag tänkte ta en dag för mig själv, vila hinna komma ikapp. Satte ribban lågt men vi hade ändå tider att passa. Handlade på fm, ringde förskolan bara för att kolla så det var på fredag dom skulle få klä ut sig till påskkärringar:- Men Maria, på fredag är det långfredag och vi har stängt! Jaha, okej...långfredag. Förra året lädde jag ut dom fel dag och i år tänkte jag klä ut dom och lämna dom på en lördag typ. Redan där tog det stopp. Sen skulle vi på BUP och gå våran strategikurs för föräldrar med barn med ADHD/ADD. Våran tjej brukar samtidigt träffa sin psykolog och prata allt mellan hommel och jord, men tydligen inte idag, idag skulle hon visst inte med. Men bästa psykologen tog sig ändå tid till henne men var tvungen att gå en timme tidigare. Så Anders får smita ifrån kursen och köra hem våran tös för att sen komma tillbaka. Påväg tillbaka ringer dom från fritids och Arvid har fått feber. Han är nästan framme på BUP och snabba beslut får tas. Jag får också hoppa av kursandet för dagen och vi får åka och hämta igen våran febriga son. Vid det här laget är jag fullständigt off, kaos i hjärnan, ont i huvudet och hela kroppen. Anders gav en klockren förklaring på hur det är i huvudet. Tänk er alla pärmar som ni en gång i tiden har sorterat och ställt upp i alfabetisk ordning i huvudet har nu någon kastat runt och ut och allting är i oorning, nu ska du börja om från början och sortera i ordning allting igen, men var ska du börja!!!  Precis så är det, och varför han gav en sån bra beskrivning på det hela är nog att han också börja på känna av kaoset som annars är en  lugn strategisk person som inte jagar upp sig i onödan. Nu får vi passa och och skärpa till oss så inte båda hamnar i hjärn-kaoset. Vi har glömt bort alldelens för många möten på kort tid. Trots att jag har skrivit upp dom. 

I morgon är det iaf skärtorsdag och barnen fick därför inte på fredag utan idag klä ut sig om dom ville...


 


och dom ville...


Minna klädde på sig sina ytterkläder gick ut och kom in och utbrast:- Mamma, fågeln snickrar ute  Underbart det är sånt som gör att man glömmer hur jobbigt det kan vara. Nu ska jag vila med min febrige kompis, han snarkar redan så gott.


 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards