Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 14 januari 2014

Av maria - 14 januari 2014 20:52

Livet fortsätter, pappaanders första föräldralediga måndag är avklarad. Det var en hektiskt dag. Vi lämnade in småbarnen hos mamma och åkte på diverse ärenden.  Bara bra viktiga saker. Det tog typ hela dagen. Man märker hur kort dagen är. Sen har vi fått en massa kött på benen angående Minnas allergichock. Vi vet nu att jordnöt tillhör inte nötfamiljen, utan baljväxtfamiljen, jordnöten är en ärta, såsom  bla sojabönan vilket klickade då hon är lika allergisk mot soja. Vi googlade lite på baljväxt och har lärt oss massor. Det är inte alls säkert att man inte tål andra födoämnen i baljväxtfamiljen som bla är ärtor, bönor, linser mm. Man kan mycket väl tåla alla eller vissa födoämnen men det känns som vi inte vill riskera nu under utredning och då hon är extra känslig, så vi har beslutat att ta bort alla födoämnen inom baljväxtfamiljen tillsvidare, tills vi vet exakt. För det är så att risken finns att efter en sån här mildare chock kan man mycket väl få en kraftigare och värre allergichock nästa gång. Nu går jag som en hök efter henne och ser vad hon möljligtvis kan tänkas stoppa in i munnen. 

Annat roligt som hänt idag. Alfred skulle kanske testa mig, Sätta dit mig och se hur mycket jag egentligen lyssnar på honom då han pratar med mig. Han sa:- Mamma...

:- Mmmm, sa jag...

:- Vi ska åka på klassresa.

:- Jaha, sa jag...

:- Till Gyllene Triangeln!!!

:- Åh vad kul, sa jag...utan att reagera på klassens val av resemål.

:- Men hallå mamma, dit kan man ju inte åka.

Nä, just det...där fick jag...nu ska jag försöka lyssna på mina barn då dom vill prata med mig. 


 

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards