Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg under april 2011

Av maria - 18 april 2011 14:27

Måste ta en paus i från mitt extra knäck...städerska...dåligt betalt är det också. Jag lovar att jag kommer att bli en städmopp i mitt nästa liv,skulle inte förvåna mig ett dugg...ägnar man sin vakna tid till att städa och uppfostra barn så...städmopp,barnmatsburk eller en blöja ligger högst på listan...Idag har jag vigt mitt liv åt skor...


  Hur många par skor kan det bli??? Den som räknar rätt vinner ett valfritt par skor ur mängden:)


  Nea vill passa på att tipsa om en ny sorts hårinpackning...gärna gröt men det går lika bra med nån annan typ av barnmat,biffstroganof eller mormors kalops...ta det du tycker passar bäst till just ditt hår...

Gör så här: Ta en lagom nypa av tex gröt i din hand,gegga liksom i det ordentligt innan du sen stryker det försiktigt in i håret...jätte enkelt. Du behöver inte låta det "dra" eller skölja ur...efter en liten stund stelnar det och blir fin fina små "toffsar"...Lycka till  






Av maria - 17 april 2011 14:57

...äntligen nån som vill leka med mig...



 

Av maria - 16 april 2011 13:43

Nea försöker med alla medel att väcka sin bror-Vill du leka med mig...


  Men om jag leker Titt ut då...nähä...


  Men om jag håller dig i handen då...nähä,men sov då...tråkmåns...


  nämen då tar jag mammas datasladdar så att hon inte kan blogga nåt mera...nåt roligt som bebis måste man väl få ha...

Av maria - 15 april 2011 12:28

Hepp,ja det står fredag idag på almanackan vilket betyder helg kanske grillat och gosa,vem vet...jag har iaf laddat för båda. Min pojke var det riktigt synd om igår,inte förrän till middan blev han människa igen. Låg med filten över ögonen hela dagen och orkade inte ens se på tv,tyckte småsyskonen levde om alldelens förfärligt...missade ett kalas han sett framemot,men kände nog själv att det inte skulle gått vägen...då har man blivit en erfarenhet rikare-migrän och dess efter skalv...hoppas det inte händer igen eller allt för ofta.

Nu har jag hunnit handla och varit på donken och ätit den absolut godaste hamburgaren ever-Big Tasty. Den slår alla andra med häst längder,ska det vara snabb mat ska det vara den...så det så...lillkillen älskar också när vi äter där så vad gör man inte för kidsen-offrar sig  såklart. Nä,nu är jag redo för lite helg...kram på er alla.

Av maria - 14 april 2011 13:26

Himmel vad det hinner hända saker på typ en halv dag bara. Tackar vet jag internet och google...nu vet jag med säkerhet (tror jag iaf) att det är ett migränanfall pojken har haft...efter lite efterforskningar på nätet och en intervju med pojken kan jag nog ställa den diagnosen. Han fick redan i natt kraftig huvudvärk,men somnade om för att sen vakna med fortf.kraftig huvudvärk, kraftig yrsel,illamående nästan så han ville kräkas,blixtrande ögon och nu är han sjukt trött...ligger fortfarande med dock mindre huvudvärk men helt orkeslös...stackars krake. Det gör ont i mammahjärtat när dom små lider...nu till nåt roligare...jag fick en sån där extrem längtan efter socker,ni vet det man som tjej kan få typ 1 gång i månaden,bakade mig en chokladkaka,en sån där kladdig en med blockchoklad...mumma,vad choklad kan göra susen. Och liten gjorde en vurpa över sig själv tror jag och slog läppen så jag vill bara förtydliga att vi har inte botoxat henne utan det kallas fläskläpp och hör till när man är ett småbarn...

Av maria - 14 april 2011 08:09

Städar huset och förbereder mig fysiskt och psykiskt inför det stundande påsklovet...med inslag av mycket barn,mycket matlagning samt ett tre års kalas på självaste skärtorsdag. Avslutar dock denna vecka med en sjukling i min säng,Alfred ligger med kraftig huvudvärk:( Han har ofta ont i huvudet,riktigt ont, jag undrar om han har en släng av migrän...hur ter det sig på barn)???

Näpp,nu skriker badrummet på mig att det vill rengöras från golv till tak...  min egentid is over...

Av maria - 13 april 2011 13:26

Idag har jag cyklat tur och retur till ersboda...lätt som en plätt om det inte vore för småttingarna som ska med överallt och motvind. Cykelvagnen är sjukt tung särskilt med två småttingar samt att dra lite lätt uppför i motvind (måtte "degen"försvinna,nu då).


 

Arvid är på stormarknaden med sin lillasyster...


 

Är du nöjd så här,visst var det gröt och välling du skulle ha...check,uppdrag uppfört...

Av maria - 11 april 2011 20:01

Fröken tjurskalle...


 

nämen,varför ligga skönt och bekvämt i vagnen...när man kan ligga dubbelvikt och obekvämt...


 


Alfred sitter och tittar på yoghurtpaketet som han äter ifrån...och konstaterar: Äter han pensionsfrukt och päronyoghurt...jisses vad gammal mat vi har här hemma:)

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards