Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 14 april 2011

Av maria - 14 april 2011 13:26

Himmel vad det hinner hända saker på typ en halv dag bara. Tackar vet jag internet och google...nu vet jag med säkerhet (tror jag iaf) att det är ett migränanfall pojken har haft...efter lite efterforskningar på nätet och en intervju med pojken kan jag nog ställa den diagnosen. Han fick redan i natt kraftig huvudvärk,men somnade om för att sen vakna med fortf.kraftig huvudvärk, kraftig yrsel,illamående nästan så han ville kräkas,blixtrande ögon och nu är han sjukt trött...ligger fortfarande med dock mindre huvudvärk men helt orkeslös...stackars krake. Det gör ont i mammahjärtat när dom små lider...nu till nåt roligare...jag fick en sån där extrem längtan efter socker,ni vet det man som tjej kan få typ 1 gång i månaden,bakade mig en chokladkaka,en sån där kladdig en med blockchoklad...mumma,vad choklad kan göra susen. Och liten gjorde en vurpa över sig själv tror jag och slog läppen så jag vill bara förtydliga att vi har inte botoxat henne utan det kallas fläskläpp och hör till när man är ett småbarn...

Av maria - 14 april 2011 08:09

Städar huset och förbereder mig fysiskt och psykiskt inför det stundande påsklovet...med inslag av mycket barn,mycket matlagning samt ett tre års kalas på självaste skärtorsdag. Avslutar dock denna vecka med en sjukling i min säng,Alfred ligger med kraftig huvudvärk:( Han har ofta ont i huvudet,riktigt ont, jag undrar om han har en släng av migrän...hur ter det sig på barn)???

Näpp,nu skriker badrummet på mig att det vill rengöras från golv till tak...  min egentid is over...

Presentation


Är en 6barns mamma som pluggar till undersköterska på komvux Har diagnosen bipolär 2, psoriasis och medicinerar för högt blodtryck. Följ med mig i min ocensurerade vardag, här får du läsa om glädje & om sorg, hypomanier & depressioner. Välkommen!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards