Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av maria - 10 augusti 2014 18:40

Jag har hamnat i ett skriv il...pendlar mellan lycka och förstörelse...blandperiod. Ena stunden älskar jag livet för att nästa stund hatar jag mitt menlösa liv. Har haft en huvudvärk from hell pga för lite sömn inatt. Men något säger mig att jag kommer att ligga vaken en natt till.Jag har den där rastlösheten i mig. Imorgon smäller det. Arvid börjar på fritids. Skräckblandad förtjusning för oss båda. Ska jag lämna över mitt fjärde lilla knyte i Umeå kommuns skolas händer?. Det kommer att gå fint, bara han under natten lär sig att gå på toan själv...
Annars har vi gjort affärer idag. Fått köpa en bättre begagnad bilbarnsstol till Nea Gratis- det är bra affärer tycker jag. Tack Susanne?
Nu har vi avslutat veckan och semestern litegrann kan man väl säga än fast skolan inte börjar förrän nästa vecka med stt frossa i...

Donken mat. Äckligt gott. Jag hade smsat beställningen till pappaA som fick förtoendet att beställa 8olika menyer. Han kom hem med allting rätt? Annars hade jag blivit ledsen...nu är jag bara proppmätt?

Av maria - 10 augusti 2014 11:04

Perfekt väder idag för en vila-hela-dagen-dag. Har sovit jätte dåligt, uppdelat i tre block kan man säga. Först kan jag inte somna.

Kliver upp halv 2 och hämtar min drog...
Somnar tillslut och blir sen väckt 04.14 av en hysterisk glädjefylld Olivia.

Lyckan är fullständig. Herr Justin Bieber följer henne på Twitter!!! Outstanding-fattar ni, det är ju värt en löpsedel. Vem vet. Snart knackar han på dörren:-Hi, I'm Justin. Is Olivia at home??? Dax å börja fila på sin skolengelska.
Nåväl, jag lyckades somna om och kl sex satte dom igång i nästa rum. Tre glada röster som pappaanders fick tyst på tillslut...så uppdelad sömn för mig är likamed dåligt. Då är regnväder bäst.

Ovido - Quiz & Flashcards