Mitt liv med 6barn, bipolär och om att vara ADHD mamma

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av maria - 9 juni 2014 20:27

Ja, att hämta ut min nya medicin var lättare sagt än gjort. Det är säkert lättare att rymma från fängelset. Min pensionerade läkarmorsa sa då hon hörde att det var ett licens läkemedel som jag fått utskrivet att:-Ring på apoteket du ska hämta ut och hör så att dom har hemma, för det är inte alltid dom har just dom läkemedlen hemma, utan man får beställa...jag gjorde som hon sa och jo, det fanns på Kronans Droghandel där jag handlar mina droger och är stamkund numera, men, tjejen i telefonen sa att:- Vad jag kan se så är det apoteket på Norrlands universitetssjukhus som har licens att lämna ut det här receptet till dig. Okej, vad gör man, sätter sig i bilen och kör dit, väntar på sin tur för att få höra:- Nä, tyvärr vi har inte fått in något fax från läkaren och när det faxet har kommit ska vi faxa vidare till läkemedelsföretaget som i sin tur ska ge klartecken att det är okej att lämna ut läkemedlet och det tar 10-14 dagar!!! What??? Jag vill ha min medicin NU  Jag blir arg, vad fasen...nu blire ju konstigt i planeten om jag inte får gå på mina droger...ska ta ett snack med min kontakt där dom sätter in litium i morgon...vad har dom för plan B egentligen...om den ens finns...

Annars som jag skrev tidigare har jag varit galet trött, omänskligt trött, orkar inte röra mig vissa små perioder...var tvungen att ringa mamma som fick komma och laga mat åt familjen...Tack! Hoppas jag orkar ta mig upp i morgon...barnen ska inte behöva rymma innan morsan är på benen. 


 

Av maria - 9 juni 2014 14:53

Orkade inte i morse...orkade inte slå upp ögonen och vakna...men då jag kl halv tio hörde hur någon/några knackade på mitt sovrumsfönster insåg jag att det kanske är dax att kliva upp. Det var småtjejerna som hade rymt ut genom en låst dörr. Inte ens det stoppar dom längre. Vi har funderat på fotboja som piper så fort dom lämnar ägorna, dvs gården/tomten. Nåja jag masar mig upp, ger ungarna och mig själv frukost sen tar jag mig till soffan och landar där helt förlamad...efter ett tag tar jag mitt förnuft till fånga och får in ungarna i bilen för att hämta Olivia på stan...kör förbi donken påvägen hem för tanken på att ställa mig och laga lunch gör mig helt lealös i armarna. Nu har jag bakat till fika försäljningen vi står för imorgon på Elsas match, mer kommer jag inte att orka idag. Har fått order om att byta litium mot en "snällare sort" litium så då är det bara att hålla tummarna att det passar mig...är lite trött på alla turer hit och dit...att inget fungerar som det ska och att jag hamnar i dalar så fort det går emot. 



Ovido - Quiz & Flashcards